FTP Management Print

• 0

Op deze pagina`s kunt u gebruikers van uw FTP toevoegen of wijzigen. Allereerst krijgt u een overzicht te zien van de huidige gebruikers of users.

Door op Create FTP-account te klikken, kunt u een extra user toevoegen:

De aan te maken gebruiker dient u te voorzien van een username en een password.
Daarnaast kunt u aangeven waar de gebruiker toegang tot heeft:

• Domain: De gebruiker heeft nu toegang tot alle gegevens van uw domeinnaam en kan de website wijzigen.
  • FTP: De gebruiker heeft toegang tot de ftp map (public_ftp). Deze optie kunt u gebruiken, wanneer u de gebruiker ruimte wilt geven om bestanden te plaatsen.
  • User: Hier kunt u de gebruiker koppelen aan een domein. Is gelijk aan de optie Domain, bij gebruik van één domeinnaam.
  • Custom: Hier kunt de gebruiker zelf een plaats toewijzen, waar deze toegang tot heeft.

Nadat u alles heeft ingesteld, kunt u op Create klikken, waarna de gebruiker wordt aangemaakt. U zult deze nu ook in het overzicht terugvinden.