Subdomain Management Print

• 1

Deze optie geeft u de mogelijkheid om subdomeinen aan te maken. De inhoud voor het subdomein dient u in de map met de naam van het subdomein te plaatsen in de filemanager. U krijgt eerst een overzicht te zien van de aangemaakte subdomeinen. Deze kunt u wijzigen of verwijderen. Daarnaast kunt u subdomeinen aanmaken door de naam van het subdomein in Add Sub-Domain: in te vullen en vervolgens op Create te klikken.