Password Protected Directories Print

• 0

Met deze optie kunt u mappen afschermen met een username en password. Door deze optie te selecteren, krijgt u eerst een overzicht te zien van de huidige beschermde mappen. U kunt een map toevoegen door op Find a Directory to Password Protect te klikken. U komt dat in de File manager, alwaar u een map kunt aangeven, die u wilt beschermen.

U kunt een map beschermen door Protect te kiezen. U komt vervolgens in een scherm, waar u een username en password dient op te geven.

Als u dit wilt kunt u, als u dat wilt, het beschermde gedeelte een naam geven. Nadat alles heeft ingevuld, klikt u op Save. Nadat de bescherming is vastgelegd, geeft DirectAdmin u een melding hiervan. U kunt de map dan ook terugvinden in het overzicht.