File Manager Print

• 0

Met de file manager kunt u bestanden in de map public_html plaatsen en verwijderen. Daarnaast kunt u ook mappen afschermen. Na het selecteren van de file manager, krijgt u een overzicht van uw bestanden, daaronder staan verschillende opties:

• Set Permission: het toekennen en wijzigen van bepaalde rechten aan geselecteerde bestanden.
  • Add to clipboard: geselecteerde bestanden toevoegen aan het klembord.
  • Delete: verwijderen van het geselecteerde bestand.
  • Copy Clipboard Files here: optie om bestanden die op het klembord staan, te kopiëren naar de huidige map.
  • Move Clipboard Files here: optie om bestanden die op het klembord staan te verplaatsen naar de huidige map.
  • Empty Clipboard: leeg maken van de lijst met bestanden op het klembord.
  • Create New Folder: het aanmaken van een nieuwe map.
  • Create New File: het aanmaken van een nieuw bestand in de huidige map. Door de optie Html template aan te vinken, wordt er een leeg html bestand gemaakt.
  • Upload files to current directory: het plaatsen van meerdere bestanden in de huidige map:De te plaatsen bestanden kunt u met Browse selecteren. De bestanden worden geplaatst, als u op Upload Files klikt.
  • Compress clipboard files to: hier kunt u een gecomprimeerd bestand maken van de bestanden die op het klembord geplaatst zijn. Het comprimeerde bestand wordt in de huidige map geplaatst en heeft de door u aangegeven naam.
De map waar de website zelf moet instaan zodat bezoekers deze kunnen zien is zoals hierboven gezegd de public_html map. De public_html map is terug te vinden onder /domains/domein.be/public_html/