POP3/IMAP E-mail Accounts Aanmaken Print

• 2

Wanneer u op een email account aanmaakt krijgt u het volgende scherm te zien.

email aanmaken

Hier dient u een aantal zaken in te vullen:

• Username: Hier vult u de naam in die u vóór @uwdomein.nl wilt hebben.
  • Enter Password: Hier vult u het wachtwoord in dat u wilt gebruiken bij het bekijken van de e-mail.
  • E-mail Quota (Meg): Hier geeft u aan hoeveel ruimte u wilt toekennen aan de emailbox. Laat u deze op 0, dan zal de maximale beschikbare ruimte toegewezen worden.