E-mail Forwarders Print

• 0

Met e-mail-forwarders is het mogelijk om e-mail, bestemd voor het ene adres, door te laten sturen naar een andere. Wanneer u op Forwarders klikt, komt u in een nieuw menu.

Hier vindt u een overzicht van de ingestelde e-mail-forwarders. Door te klikken op de forwarder, kunt u deze wijzigen. U kunt e-mail-forwarders instellen door op Create new E-Mail Forwarder te klikken. Na het aanmaken (klikken op Create) krijgt u een melding van het aanmaken van de forwarder. Wanneer u terug gaat naar het overzicht, zult u ook hier de gemaakt forwarder vinden. Om een emailforwarder te laten werken is het niet noodzakelijk dat het emailadres dat geforward moet worden aangemaakt is bij emailaccounts.