Een autoresponder creëren/verwijderen in Direct Admin Print

• 0

Deze demo gaat er vanuit dat u bent ingelogd in Direct Admin

We laten nu zien hoe u een autoresponder kunt creëren

Scroll naar beneden...

Klik op Autoresponders

Hier kunt u nieuwe autoresponders creëren voor uw hosting account

Als een e-mailbericht wordt verstuurd aan een autoresponder e-mailadres, zal er automatisch een bericht teruggestuurd worden naar de afzender. We gaan nu een autoresponder bericht maken

Klik op Create New Autoresponder

Voer een nieuw e-mailadres in voor de autoresponder, denk er aan dat deze nog niet kan bestaan als e-mailadres, forwarder of mailing list

Voer hier het autoresponder bericht in

Scroll naar beneden...

Als u een bericht wilt ontvangen wanneer een autoresponder bericht is verstuurd kunt u hier de checkbox aanvinken en een e-mailadres invoeren

Als u klaar bent klikt u op de Create knop

De autoresponder is nu aangemaakt en staat aangegeven in de lijst. Vanuit hetzelfde scherm kunt u de autoresponder aanpassen of verwijderen

We zullen nu de autoresponder verwijderen

Klik op Delete Selected

De autoresponder is verwijderd

Dit is het einde van de tutorial. U kunt nu een autoresponder aanmaken, aanpassen of verwijderen in uw hosting account