Mailing lists Print

• 0

Door Mailing Lists te selecteren, kunt u een e-mailadres aanmaken die de e-mail die daar heen wordt gestuurd, over meerdere mailboxen verspreid. Denkt u daarbij aan [email protected] of [email protected]. Het aanmaken van de mailinglist gaat via het volgende menu:

Hier ziet u een overzicht van de aangemaakte lijsten, deze kunt u wijzigen door ze te selecteren. Daarnaast kunt u via Create Mailing List een nieuwe lijst aanmaken. Door deze optie te selecteren, komt u in het volgende menu:

Hier stelt u de naam in van de mailinglist. Dit is het e-mailadres die de e-mail automatisch doorstuurt naar de leden van de mailinglist. Na het aanmaken van de lijst ,door te klikken op Create, krijgt u een overzicht van de aangemaakte lijst. Door nu op view te klikken, kunt u leden toevoegen aan de lijst.