Uw website backuppen in DirectAdmin Print

• 1

Deze demo gaat er vanuit dat u bent ingelogd in Direct Admin

We zullen nu laten zien hoe u uw website of bestanden kunt back-uppen en deze vervolgens terug kan zetten

Klik op Create/Restore Backups

Dit is het hoofd back-up scherm, hier kunt u specifieke onderdelen selecteren om te back-uppen.... Als u alles wilt back-uppen kunt u alles aangevinkt laten

Scroll naar beneden...

Laten we nu een back-up van dit account maken.... klik op Create Backup

Scroll naar beneden...

De back-up is aangemaakt

Laten we nu de back-up naar onze computer downloaden.... klik hier

Klik op Opslaan

Klik nogmaals op Opslaan

Wanneer de download klaar is, klikt u op Afsluiten

Nu gaan we kijken naar de back-ups die opgeslagen zijn in het hosting account....klik hier

Hier staat onze back-up, in de Backups map van de File Manager.

Klik hier op de Home knop

Ga terug naar Create/Restore Backups

Scroll naar beneden...

Nu gaan we kijken hoe u een back-up kunt terugzetten

Selecteer het bestand uit de lijst dat u wilt terugzetten

Vervolgens klikt u hier om de bestanden terug te zetten

U kunt kiezen om een gedeelte van het account terug te zetten, door het uitvinken van de checkboxen naast de items die u niet terug wilt zetten

Scroll naar beneden...

We gaan het gehele account terugzetten.... klik hier

Scroll naar beneden...

Nu gaan we de back-up die we op de computer hadden opgeslagen terugzetten op het account

Klik hier om terug te gaan naar de File Manager

Scroll naar beneden...

Klik op Upload files to current directory

Klik op Browse... en ga naar de opgeslagen back-up op uw computer

Klik dan op Open

Klik op Upload Files

De back-up is succesvol geüpload naar de server en kan nu gebruikt worden om het account terug te zetten

Dit is het einde van de tutorial. Nu weet u hoe u een account kunt back-uppen op de server of naar uw computer en hoe u een back-up kunt terugzetten vanaf de server of vanaf uw computer