Artikelen

Apache handlers Hier kunt u uw eigen gedefinieerde Apache Handlers aangeven. U dient de Apache Handler aan te... Backups terugzetten De Optie "Create/Restore Backups" geeft u de mogelijkheid om een backup te maken van uw site. De... Catch-all E-mail   Bij het instellen van de Catch-All heeft u de keuze uit drie opties:   Fail: Mailtjes die... Cronjobs Cronjobs geeft u de mogelijkheid uw Controlpanel bewerkingen te laten uitvoeren zoals het draaien... Domain Pointers Met een Domain Pointer kunt u een externe domeinnaam laten verwijzen naar uw domeinnaam. De... Domeinnaam toevoegen aan DirectAdmin Domeinnamen toevoegen aan uw hosting account in Direct Admin Deze demo gaat er vanuit dat u... E-mail Forwarders Met e-mail-forwarders is het mogelijk om e-mail, bestemd voor het ene adres, door te laten sturen... Een autoresponder creëren/verwijderen in Direct Admin Deze demo gaat er vanuit dat u bent ingelogd in Direct Admin We laten nu zien hoe u een... Email account toevoegen aan een email client FTP Management Op deze pagina`s kunt u gebruikers van uw FTP toevoegen of wijzigen. Allereerst krijgt u een... File Manager   Met de file manager kunt u bestanden in de map public_html plaatsen en verwijderen. Daarnaast... Inloggen Voordat u aan de slag kunt met DirectAdmin dient u eerst in te loggen met de gegevens die u per... Mailing lists Door Mailing Lists te selecteren, kunt u een e-mailadres aanmaken die de e-mail die daar heen... Mime types Hier kunt u uw eigen gedefinieerde Mime types aangeven. U dient het mime type aan te geven met... MySQL Management Met deze optie kunt u een MySQL database aanmaken en bewerken of een backup maken van de... Out of Office Reply Het is mogelijk om voor een e-mailadres automatisch een antwoord te versturen gedurende een... POP3/IMAP E-mail Accounts Aanmaken Wanneer u op een email account aanmaakt krijgt u het volgende scherm te zien.       Hier... Password Protected Directories Met deze optie kunt u mappen afschermen met een username en password. Door deze optie te... Site Redirection Hier kunt u verwijzingen maken van mappen naar een andere domein. U kunt de bron aangeven bij... Subdomain Management Deze optie geeft u de mogelijkheid om subdomeinen aan te maken. De inhoud voor het subdomein... Uw website backuppen in DirectAdmin Deze demo gaat er vanuit dat u bent ingelogd in Direct Admin We zullen nu laten zien hoe u uw... Wachtwoord Veranderen Onder "Change Password" kunt u uw wachtwoord wijzigen voor uw DirectAdmin login, door uw... Webmail Door op webmail: Squirrelmail of Roundcube te klikken, stelt u deze webmailclient in als... phpMyAdmin Met deze optie start u de phpMyAdmin interface om uw database te benaderen. U dient in te loggen...