Uw website uploaden naar onze servers Print

• 7

Om een website op een ftp server te zetten, moet u uiteraard toegang tot die server gekregen hebben. In de mail die u hebt gekregen zal iets staan als :

U kan op onze FTP server inloggen om uw site aan te passen met de volgende gegevens:
FTP server: Deze link vindt u terug in de activatiemail.

Login: uwloginnaam
Wachtwoord: uwwachtwoord

Als u over deze gegevens beschikt kan u verbinding maken doormiddel van een "ftpclient" zoals bijvoorbeeld de commerciële software flashfxp (www.flashfxp.com)
U opent het programma en klikt linksbovenaan op sessie en vervolgens snel verbinden. Daar vult u de gegevens in zoals u ze gekregen hebt in de mail.

Internetadres: ftp url
Gebruikersnaam : uwloginnaam
Wachtwoord : uwwachtwoord

Vervolgens klikt u op verbinden. De ftp-client opent nu een lijst met mappen. U opent de map httpdocs of public_html afhankelijk van de soort hosting die u bij ons afgenomen heeft. In deze map sleept u de bestanden van uw website. Proficiat, uw website staan nu online op een InterHost Solutions server !