Nameservers domeinnaam aanpassen Print

• 2

Eerst en vooral moet u inloggen op het controle paneel van uw domein registrar. Hierin zoekt u de velden "primary nameserver" en "secondary nameserver", "nameserver 1" en "nameserver 2", of iets vergelijkbaar. Tot slot verandert u daar de waarden die ingevuld staan naar de nameservers uit uw activatiemail. U kan natuurlijk ook altijd mailen naar uw domein registrar met de vraag om deze nameservers voor u aan te passen.