Backups terugzetten Print

• 0

De Optie "Create/Restore Backups" geeft u de mogelijkheid om een backup te maken van uw site. De backup wordt bewaard in de map Back-ups. Wilt u een back-up terugzetten, die niet op de server is bewaard, dient u deze dus te plaatsen in de Backups map. U kunt een Backup maken door de delen te selecteren waarvan u een backup wilt maken, en vervolgens op Create Backup te klikken. De gemaakte backup, kunt u downloaden door op de link te klikken die Direct Admin genereert. U kunt een backup terugzetten, door deze te selecteren uit de lijst met backups. Vervolgens kunt u items die u terug wilt zetten selecteren door Select Restore Options. U krijgt een overzicht van de delen die u terug wilt zetten. Na selectie kunt u op Restore Selected Items klikken.