Cronjobs Print

• 0

Cronjobs geeft u de mogelijkheid uw Controlpanel bewerkingen te laten uitvoeren zoals het draaien van een script. Onderstaande pagina geeft u de mogelijkheid om de tijd en de frequentie ervan aan te geven.

U dient aan te geven wanneer de cronjob uitgevoerd moet worden. Wilt u de job bijvoorbeeld meerdere dagen instellen, dan kunt u een tijdspanne aangeven: 0-7 is voor iedere dag in de week. Tot slot dient u het path en commando aan te geven bij Command. Een PHP pagina laten aanspreken van uw website kan u doen met het wget commando.

voorbeeld: wget http://www.domein.be/submap/bestand.php